Wij van Meeple VZW, een vriendengroep die samen gezelschapsspellen spelen, focussen ons tijdens Spelfabriek op families, vrienden, kopppels en kinderen die graag tot spel komen in zeer goed gezelschap. 

Zondag 4 juni

De deuren openen om 10u en sluiten terug om 18u.

Spelfabriek vindt plaats in Watt17, dat is de prachtig gerenoveerde oude elektriciteitscentrale van de mijn van Heusden-Zolder.

Koeltorenlaan 9

3550 Heusden Zolder

Parkeren kan op Parking De Schacht

Schachtplein

Tijdens Spelfabriek zal je spellen kunnen uitproberen van de volgende uitgevers die aanwezig zullen zijn op de beurs.

Wij zijn ook ongeloofelijk trots dat wij Game Mania als standhouder kunnen aankondigen. Naast  Pokémon professors zullen ze nog meer in petto hebben.

Naast spellen spelen kan je ook prachtige kunst ontdekken in onze Artist Alley. Voor fantastische wezens en beesten kan je terecht bij PixieMindArt. Eyeballs Studio zal wonderlijke rekwisieten presenteren voor je rollenspellen.

Naast het spelen van spellen zal je er ook kunnen kopen.

Het Spelhuis is aanwezig met een winkel met een groot aanbod van zowel klassiekers alsook  de nieuwste spellen. Daarnaast zal je ook je slag kunnen slaan met  koopjes in hun outlet store.

Ook zal er een Tweedehands stand zijn waar je zowel tweedehands spellen kan kopen als verkopen.

Hier meer info.

Aankopen kunnen zowel contant als elektronisch betaald worden.

Omdat we van spellen spelen dorst en honger krijgen zijn er natuurlijk de nodige versnaperingen en dorstlessers voorzien. En dit allemaal aan democratische prijzen.

Als dorstlesser is er de keuze uit verschillende frisdranken, koffie en thee. Voor wie zin heeft in bier werken we weer samen met onze partner Sezoens voor een aanbod van heerlijke biertjes.

Voor de honger zal er onder andere de keuze zijn uit Popcorn, Hot-Dogs, verse wafels en frietjes.