Veelgestelde vragen

Q.    Is er een beurs in 2021?


Nee, omwille van COVID-19 kan er helaas geen beurs doorgaan in 2021. Maar niet getreurd. Wij bouwen gewoon een extra groot feestje op onze editie in 2022!

Q.    Wat kost de inkom?


In voorverkoop kan je voordelig een inkomticket kopen voor 5 euro. Inkom op de dag zelf kost 7 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis onze spellenbeurs bezoeken.

Q.     Ik heb nog geen tickets gekocht. Kan ik de dag zelf tickets kopen voor de spellenbeurs?


Ja, dat kan!


Q.    Zijn kinderen ook welkom op de spellenbeurs?


Zeker! Jong en oud is welkom! Je blijft als ouder wel zelf verantwoordelijk voor je kinderen. Het is niet de bedoeling om hen de hele dag alleen te laten op de beurs. We vragen om hen te begeleiden tijdens de beurs én tijdens het spelen. Op die manier is Spelfabriek een leuke gezinsactiviteit voor zowel de kinderen als de ouders :)


Q.    Ik heb nog niet veel spellen gespeeld, maar ben wel nieuwsgierig. Kan ik ook komen?


Ook beginnende spelers verwelkomen we graag! Je krijgt aan de verschillende tafels telkens een uitleg van de spellen voordat je ze kan uitproberen. Het is dus zeker niet nodig om al veel spellen te kennen!


Q.    Kan ik iets eten en drinken op Spelfabriek?


Ja, we voorzien eten en drinken zodat je van 's morgens tot 's avonds spellen kan spelen!


Q.    Is er ook een toilet aanwezig?


Jep! Er zijn aparte toiletten voor mannen, vrouwen en mindervaliden.


Q.    Kan ik ook spellen kopen op de spellenbeurs?


Dat kan. Het Spelhuis voorziet een grote verkoopsstand en een spellenoutlet. Bovendien kan je ook tweedehandsspellen kopen.Nog vragen? Neem dan contact met ons op.